top of page

MUTANT: KUSERUD

 

Mutant är ett "old-school" inspererat Live action rollspel som utspelar sig långt efter att världen blivit scifi och sen förintat sig själv

Det nya samhället som uppstått liknar för det mesta inte alls det som var. denna kampanj sträcker sig över flera år och vi hoppas att du vill skapa denna värld med oss.


DEL 1: Knaset i Kuserud, 50 deltagare 19-21:a Augusti 2022

Ett äventyrslajv om att utforska och erövra Zonens bästa skrotfynd! Vi söker minst 10 “SLP” och zonvarelser. Medverkan kostade 975SEK (500SEK för begränsat antal budgetbiljetter) eller 300SEK för statister och zonvarelser.  


 

DEL 2: Knugen av Kuserud, runt 150 deltagare 19:e - 22: a Juli 2023

Ett lajv om en nybyggarby och dess första “val” av ledare, mitt under en flippad fest- och sporthögtid.
Vi gissar att det kommer att kosta kring 800 - 1200 SEK för detta och framtida arrangemang i Kuserudskampanjen, med en liknande lösning för olika biljettyper.

DEL 3: Klyftan i Kuserud, runt 300 deltagare Augusti 2024

Ett krigs och förhandlingslajv om slitningarna mellan de lokala makthavarnas anspråk att införliva Kuserud i Göborg eller Pyri, och en växande vilja att förbli fria från allianser. Men djupt i zonen ruvar krafter med andra planer. Deltagarna kommer att vara uppdelade mellan Kusefolk och flera tillresta väpnade styrkor.  

DEL 4: Kaoset i Kuserud

Den hemliga avslutande delen i sagan om Kuserud. Vad den handlar om kommer helt att avgöras av hur tidigare år utvecklas.

 

Framtiden är vår att skriva. 

bottom of page