top of page
_DSC4465.JPG

ANMÄLAN

ENDAST LYCKSÖKARE

Här anmäler du dig till Knugen av Kuserud!

Du gör det genom att köpa en av nedan presenterade biljettyper via vår samarbetspartner nexthuman.me.

Klicka på bilden för biljettypen du vill köpa, skapa en nexthuman.me användare till dig själv (om du inte har en sedan tidigare) och betala med kreditkort eller SWISH.

När vi mottagit din betalning skickar vi ut ett detaljerat rollformulär där du får hjälp att välja grupp, skapa din rollperson och välja sida i borgmästarvalet.

Formuläret innehåller även alla frågor vi behöver svar på från dig!

På Nexthuman kan du även skapa profiler för din Mutantroll, och se vilka andra som kommer på evenemangen!
 

 

Hammarman_EUIfx__please_credit[palette_e
Stadsvakter_DqhlY__please_credit[palette.fm].PNG
Hemligt sällskap_6exV4__please_credit[palette.fm].PNG
Överfall_2892d__please_credit[palette.fm].PNG

KUSERUDARE - 800kr
Biljett för bofasta eller lägerboende som vill hjälpa till att bygga upp vår skrothåla under en eller två av våra bygghelger, den 3-4:e Juni och / eller 17-19:e Juli.

 

LYCKSÖKARE - 1200kr
Inklusive enkel sovplats. För Soldater och Straffkompani 9b ingår även enkel dräkt. Du behöver inte komma till området innan spelets förberedelser  börjar den 19:e, 12.00.

SUBVENTIONERAD KUSERUDARE - 500kr

Den här biljetter är till för dig som är arbetslös eller på annat vis har det lite knaggligt ekonomiskt. Du hakar på en eller två av våra bygghelger, den 3-4:e Juni och / eller 17-19:e Juli.

ZONSPELARE - 400kr

Zonspelare fyller NPC funktioner och deltar för ett fördelaktigt pris och delar mat och läger med arrangörerna. Du behöver en enkel dräkt som bas och förväntas dyka upp den 18:e eller 19:e, innan spelstart för instruktioner!

bottom of page